tisdag, september 18, 2018

Varning om låg puls!


Igår så uppdaterade jag min Apple Watch till WatchOS 5, jag ställde också in något i inställningar vad gäller koll på pulsen. Så när jag vaknade i morse efter en natt i tortyrkammaren med Alfons så var det inte bara 5,44 timmars sömn som jag noterade på min Apple Watch, även att jag vid sex tillfällen haft en puls under 40 slag per minut. Nu vet ju de flesta av oss att en låg vilopuls indikerar på att man är bra tränad och att dessa varningar i mitt fall inte behöver vara något att oroa sig för. Det är nog värre om man är otränad och äldre, så det är ju bra att det finns på klockan. På nya Apple Watchen som släpps i dagarna finns det än mer bra "hjärt- och hälsogrejer". 

Idag så har jag vilodag, det gillas och behövs. Men sen hur mycket vila det blir med en gnällig Alfons och en hetsig hund förtäljer inte historien. Jag ska strax försöka dra igång det hela företaget med att klä på Alfons, få ut barnvagnen, sätta på Boss koppel och bege mig ut på en promenad. Förhoppningsvis somnar Alfons så att jag kan lyssna på ljudbok och på så sätt få en lugn stund. Inga kommentarer: