fredag, oktober 19, 2018

45 minuter stakning i residensstaden


Tjena gänget. 

Nu har jag gjort klart de fysiska aktiviteterna för denna dag, minst sagt duttigt, men en bra dag helt klart! Efter att jag kommit hem från jobbet så bytte jag om och sedan så drog vi till Falun. Jag blev avsläppt vid City Gross och stack iväg på Elpexfyrorna. 

Det var närmast nostalgiskt när jag stakade igenom residensstaden i höstskrud och rusningstrafik. Jag ska ju inte sticka under stolen med att jag saknar vägarna här runt omkring, även om de vägar jag åker i Borlänge är fullt dugliga, det går att bli trött även där. 

Jag fick ihop 45 minuter stakning, 12 kilometer och 195 höjdmeter. Det var helt okej och dagen slutade på två timmars träning. 

Imorgon ska vi till Romme för att köra elghufs, eller löpning med stavar är det väl jag sysslar med närmast, om du frågar någon som tror sig veta hur man gör åtminstone. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga tights! Vilket märke?

Adam Steen sa...

Tack, dom är grymma! Märket är: Sweare - https://sweare.com/?v=f003c44deab6