torsdag, oktober 11, 2018

Bittert.


Inatt när jag låg sömnlös i tortyrkammaren så funderade jag länge hur jag skulle formulera mig i detta blogginlägg. Ofta gör jag så när jag inte kan sova, är det inte formuleringar i bloggen jag tänker på så är det träning och träningsupplägg. Hjärnan på högvarv ni vet. Jag är som tur är inte lika bitter och på dåligt humör nu, som jag var i natt. Trots att det blev 4,5 timmars guldsömn.. Alfons var lite smågnällig och höll mig vaken, han har inte ätit speciellt mycket de senaste två dagarna, så jag antar han var hungrig. Idag är det mer hoppfullt igen då jag har ensamnatten, det kan rädda en dag det. 

På börsen är det fortsatt blodbad, femsiffriga belopp minus i portföljen. Även om jag är långsiktig och tycker jag investerar i sunda bolag på large cap så får jag ändå ont i magen av sura dagar på börsen. Är det en börskrasch på ingående nu månne? Jag kommer dock fortsätta med min strategi att behålla aktierna och att köpa nya när jag får in likvider. Vad det gäller nya likvider ser det lite kärvt ut under denna månad, jag fick nämligen full lön förra månaden då det inte dragits för att jag är pappaledig måndagar och tisdagar. Jag visste inte om att jag skulle fylla i det själv, då jag förra terminen fick hjälp med det. Så denna månad kommer jag få högst 1K i lön, det blir kul.. Låg inatt i mina tankar och var lite smågrinig över det också, tankarna drog igen iväg på utbildningar och andra jobb. Men som vanligt kommer jag inte fram till något. Är det någon som har ett konkret tips till mig så är jag idel öra?! 

Efter dagens jobb så ska jag köra ett lite lättare stakintervallpass runt min nya intervallbana i Skräddarbacken. Därefter så blir det hemlagad sushi av Amanda, jag tror vi kan rädda dagen ändå, även om börsen idag mest troligt kommer fortsätta ner. Kämpa Adam!

8 kommentarer:

Mattias sa...

Ta kontakt med en studievägledare och bolla dina idéer så kan säkert hon eller han hjälpa dig på vägen.
Lycka till!

Adam Steen sa...

Okej tack. På typ en högskola, eller via kommunen eller liknande?

Mattias sa...

Tänkte på högskola.

Adam Steen sa...

Okej. Det vore ju något! Såg att jag har 136,5 högskolepoäng när jag loggade in i veckan.

Anonym sa...

Utan att veta vad du har läst borde de inte vara omöjligt att med lite kompletteringar snickra ihop en examen, har du kollat upp det?/mvh

Adam Steen sa...

Mestadels ekonomi på ett program som heter Sports management. Läste typ 2 av 3 år. Nej, jag har inte kollat upp det alltför noga. Borde ju gå bra? Men jag är så nervös inför en eventuell C-uppsats...

Mattias sa...

Om bara viljan finns klarar du det. Inga problem! Du får se det som en investering i dig själv!

Adam Steen sa...

Det har du helt rätt i :)