tisdag, oktober 09, 2018

Dagens träning + träningssammanfattning

Ledsen om jag ser förjävlig ut i mina Oakley med Prizm trail-lins, men jag föddes sådan och kan ej rå för det

Tjena tjena!

Sista träningspasset innan morgondagens vilodag är nu i hamn. Det har blivit fina träningar sedan förra onsdagen:

Stakintervaller i torsdags

Lätt jogg i fredags

Hackmora bergslopp i lördags

Styrka + spurter i söndags

60 min tröskel igår

Det blir inte mycket timmar, men jag försöker få till bra pass hela tiden och bra pass kan även innefatta lugna/korta pass så länge jag har ett syfte med träningen. På de fyra senaste veckorna så har jag skrapat ihop 43,15 timmar, varav 8,40 timmar (20%) i effektiv intervall- eller tävlingstid, det är inte illa!

Idag blev det ett enkelt och lugnt distanspass, två timmar på Elpexfyror bak samt treor fram. Jag körde på fastande mage och tog turen: Nygårdarna - Hjärpbo - Stora Tuna kyrka - Torsång - Islingby - Borlänge centrum - Nygårdarna. Jag hann 30,75 kilometer och klättrade 190 meter. Kändes skapligt, lite trött i musklerna efter de senaste dagarnas tuffa träningspass.

Inga kommentarer: