måndag, oktober 22, 2018

En helt vanlig måndag


Kudden sitter kvar i huvudet ser jag, men även den ska ju ha någonstans att vara också

Välkommen till en ny måndag. 

Inatt så fick jag sova över åtta timmar för första gången på några dagar och det var välbehövligt må jag säga. Det är nog välbekant för de flesta att god sömn behövs för att liksom ”låsa in” den gjorda träningen och få avkastning på den. Har en mysig träningsvärk i hela stora delar av kroppen sedan gårdagens styrkepass, otroligt nog så känner jag inget i benen sedan lördagens pass i Romme (jag trodde jag skulle känna lite från nedförslöpningen åtminstone). 

Denna dag kommer bjuda på ett 60 minuter tröskelpass stakning i eftermiddag. Min mamma kommer och tar hand om Alfons en sväng, så jag hinner bränna av detta viktiga pass. Som ni märker så försöker jag städa av de tuffa passen när jag är ledig från jobbet, då jag oftast har lite mer energi. Det blir en bra variation i veckorna och det borde inte vara alltför dåligt för utvecklingen tror jag. 

Nu väntar en promenad ner till Willys för att handla dagens middag: Tacos!!

Inga kommentarer: