torsdag, oktober 18, 2018

Finfrämmat igår
Jag vet, det blir mycket bilder på Alfons nu. Det får ni leva med. 

Igår så hade jag ju vilodag, det var välbehövligt. Ändå så känner jag mig som överkörd av tåget idag. Det kommer liksom efteråt den här slitenheten, eller så sitter det bara i huvudet, som med allt annat. Bara att kämpa på vidare och försöka hålla gott mod. Jag vet att jag inte tränar extremt mycket, inte jobbar extremt mycket och inte har alltför mycket saker att göra, ändå så kostar det mycket energi. Speciellt när jag är väldigt noggran kring det här med min träning, jag vill ju fortsätta utvecklas, trots ringa tid till det. 

Efter jobbet igår så fick vi finfrämmat i form av Simon Andersson, han är ju en duktig skidåkare som vi alla vet. Men igår så visade han prov på att vara en duktig godsherre och bebismatare. Vi fick nämligen hjälp med att plocka undan utemöbler och gräsklipparens hus. Dessutom så fick han äran att mata Alfons medan vi gjorde iordning middagen. Det vi dock inte fick bevittna var hans tvättegenskaper, det hann jag nämligen med att stöka undan innan han behagade dyka upp. Enligt uppgift så hade han dock inte hunnit med att hänga upp sin egen tvätt hemma under gårdagen, trots att det var hans enda uppgift för dagen..  Nåväl, man kan inte vara bäst på allt. 

Efter jobbet idag så har jag endast ett lugnt klassiskt pass, det får räcka för dagen. Två lugna pass i rad väntar nu, inför en tuffare helg. 

Inga kommentarer: