lördag, oktober 27, 2018

Första skidpasset för säsongen i box
Träffade två killar från min gamla skidklubb Falun Borlänge SK idag. Dom såg trevliga ut, även om vi inte pratade med varandra

Då var mitt första skidpass för denna säsong avklarad, det var inte kul, men det kändes som om passet aldrig tog slut. Sockrig snö, blöt nysnö som föll och halvdåligt stavfäste. Men nu ska vi inte vara sådana, det är ju ändå fantastiskt att kunna åka skidor så här dags på året. Perfekt att få till skidvanan, slipa på tekniken och komma in i det hela. 

I två timmar så åkte jag idag, på den tiden så hann jag nästan 29 kilometer och klättrade 500 höjdmeter. Givetvis bara stakning, dagen till ära på skateskidor. Kroppen kändes okej och jag hade inga problem att ställa om från rullskidor till skidor. Men det tycker jag inte att jag haft de senaste åren faktiskt. 

Nu är jag i Skuggarvet en sväng hos mina föräldrar med Alfons. Senare ska jag hem till Borlänge för att förbereda lite inför morgondagens premiärtävling i Orsa Grönklitt. 

Inga kommentarer: