fredag, oktober 12, 2018

Fredagsmyz


Ser ni rådjuret? På min tre kilometer långa promenad under min rast igår så såg jag två rådjur komma fram ur skogen, precis framför mig. Bilden är tagen strax nedanför Bergebo, för er med lokalkännedom. Jag håller fortsatt i den här halvtimmespromenaden under mina raster, perfekt att få lite frisk luft och samtidigt lyssna på ljudbok! 

Denna morgon så hade jag åter hand om profilen, idag så blev det för egen del på fastande mage. Eleverna körde stavgångsintervaller uppför en backe i närheten av Bergebo. För mig blev det totalt en timmes jogg, det får räcka som träning idag. Imorgon väntar ”Beat the mountain”, det blir skoj!

Jag ser att börsen öppnade upp lite bättre idag, skönt med blåa siffror efter denna mardrömsvecka, även om oron kanske inte lagt sig än, det kan fortsätta nedåt ett tag till. Men jag är långsiktig och blickar framåt. Bolagen jag investerar i tjänar pengar, lämnar bra rapporter och det ska mycket till innan dom sänker utdelningen, tror jag i alla fall. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kom bara ihåg att inte vara långsiktig med pengar du inte kan avvara!
Eller ännu värre, med belåning. Det är inte så kul när depån lyser -50% även om du i de flesta fall är tillbaka på plus efter 3-4 år igen.

Adam Steen sa...

Men givetvis inte. Jag är väl inte född igår? :)