fredag, oktober 19, 2018

Frostmorgon


Tassar uppför pulkabacken nedanför Bergebo, lite fyndigt med AXA-rågen på ryggen och det långa gräset. Notera också min snygga Skistart-buff  blå som himlen och blå som mina ideologier 

God förmiddag på er!

Efter en natt i tortyrkammaren med Alfons så var jag lätt mörbultad när jag imorse gick upp och noterade att det låg frost på marken. Natten med Alfons var väl inte helt hemsk, men han vaknat mycket och smågnäller. Vi har inte gett honom någon ersättning under de senaste nätterna för att dels försöka lära honom att sova utan, men också för att han ska äta mer på dagarna. Hittills har försöken varit fruktlösa, men vi hoppas på en snar bättring. 

Jag åt ingen frukost idag, vilket jag brukar hoppa över på fredagarna. Hoppade på cykeln och drog till jobbet. Fredagsmorgon innebär tränare för skidprofilen, idag var inget undantag. Vi körde spänsthopp och stavgångsintervaller. Medan eleverna körde intervaller så joggade jag upp och ner i backen, hejade på och kom med snabba tekniktips. Efter passet var slut så joggade jag ytterligare en kvart. Fick ihop 75 minuter och hela 380 höjdmeter. Inte illa pinkat det! 

Nu väntar jobb i någon timme, tre kilometers promenad under min rast och sedan cykling hem. Väl hemma så blir det snabba puckar då vi ska äta hos mina föräldrar. Tanken är att jag byter om till rullskidsutrustning, åker med i bilen ett tag, för att den sista biten staka till mina föräldrar, så att jag i alla fall får ihop totalt två timmars träning idag. 

Jag har sedan igår morse haft en jävulsk nackspärr, det kan ha hjälpt till i mitt griniga humör igår, samt till den huvudvärk jag ärats med. Kämpa på Adam! 

Inga kommentarer: