söndag, oktober 28, 2018

Grönklittspremiären idag


God morgon!

Tidig uppstigning idag, men vi ”tjänade” ju en timme i och med att vi inatt gick över till vintertid. Förhoppningsvis för sista gången, då jag läst att EU-länderna ska ha möten i frågan i december. För min del får det gärna vara sommartid året om. Sommar också för den delen. 

Varför gick jag upp tidigt idag då? Jo, jag ska till Orsa Grönklitt för att tävla i Grönklittspremiären. Det kan ju bli spännande att stångas med fullblodshingstarna från Lager 542-åkare och Team Steekneke, med mera. Men det ska ju bli kul ändå tror jag, det blir ju kanske svårt att mäta sig med heltidsproffs, fast jag ska köra det jag kan i alla fall. 

Starten går klockan 08,30 och tävlingens längd är satt till ”en timme + 3 varv”. På den tiden hinner jag nog bli trött både en och två gånger! Banan vi åker är enligt uppgift endast 1,1-1,2 kilometer. Som jag uppfattade det så är det runt den där vanliga 1,5:an kring stadion, det kommer bli ett jäkla snurrande!

Hörs senare. 

Inga kommentarer: