lördag, oktober 06, 2018

Hackmora bergslopp idag!
Det är svårt att beskriva hur skön känslan att slippa träna när jag kommer hem från jobbet är. Igår var ju en sådan dag. Hela mitt väsen blir lugnare då jag slipper vara stressad och småsur. Dessutom så hinner man med en massa saker som annars står ogjorda. Som ni ser på bilderna ovan så blev det lite jobb i trädgården, med bästa Alfons som hjälpreda. Amanda klippte päronträdet, jag krattade och tog upp kvistarna. Vi slängde alla döda plantor från vår odling, jag hann med att klippa alla kanter som inte automovern tar och jag avslutade fixet med att ladda Benzens batteri. Skönt att få lite undanstökat! 

Idag är det det traditionsrika Hackmora bergslopp som står på agendan! Klockan 12.30 startar vi. 2,9 kilometer och drygt 220 höjdmeter, det brukar räcka långt för att bli trött. Jag tycker det är skönt att få till lite tävlingar, för att driva puls och för att slippa den vanliga träningen. Rullskidtävlingar är inget jag gillar, däremot löptävlingar, så då kör jag löptävlingar. Har inga direkta mål med dagen, att få till ett bra träningspass och att jag får ta ut mig räcker. 

Nu ska jag gå en kort promenad med Alfons och Boss, medan Amanda tränar. Sedan blir det frukost: två deciliter havregrynsgröt med egenplockade blåbär och hallon, samt två kokta ägg. 

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: