fredag, oktober 05, 2018

Jag gillar Helhetshälsa


Jag fick hem lite produkter från Helhetshälsa idag, vissa av burkarna ovan är för test. Vanligen så äter jag följande kosttillskott från Helhetshälsa: Helavit, Helamin, Omega 3, Vitamin D3 och Magnesium. Har testat en rad olika kosttillskott tidigare, men under de senaste åren så har jag endast ätit tillskott från Helhetshälsa. Det jag tycker är bra och tryggt är att dom tillverkas i Sverige och att dom har som affärsidé att ha marknadens renaste tillskott. Det finns ju en uppsjö av tillskott där ute och många fungerar säkert bra, jag har dock bevis på att Helhetshälsa fungerar bra då jag sällan är sjuk. Det räcker långt för mig!

Nu i förkylningstider så kan jag rekommendera två tillskott som förhoppningsvis kan hjälpa till att antingen motverka, eller att förkorta sjukdomen tidsmässigt:


Zink optimal och Immun optimal. Dessa produkter har räddat mig tidigare vid annalkande förkylningar! 

Inga kommentarer: