måndag, oktober 29, 2018

Ledig vecka!


Hej där!

Vecka 44 idag, en vecka jag sett fram emot en tid., Varför? Jo, jag är ledig hela veckan då det är höstlov för eleverna. I och med min pappaledighet måndagar och tisdagar så innebär detta elva dagars sammanhängande ledighet, oerhört skönt! Tanken var kanske först att försöka få till lite mer träning, men jag tror jag håller mig till min plan och till min vanliga mängd på cirka 10-12 timmar per vecka, bättre att fortsätta göra bra pass, samt att istället få mer tid till återhämtning och till familjen. 

Idag känner jag mig ganska mörbultad, speciellt i ländryggen. Det var ju så löst igår, vilket gör att jag har problem med att komma upp i stakningen, på grund av det så blir det att jag hamnar ganska djupt i stakningen och liksom gräver mig fram. Jag får försöka jobba på det. Igår så åkte jag med Lekis minsta truga, trots att det var så löst. Så lång det är möjligt så försöker jag åka med den minsta trugan, då jag tycker att pendeln blir så dålig med bara lite större trugor. Förra vintern var det svårare att åka med liten truga då det var så oerhört mycket snö i terrängen och staven sjönk oändligt djupt. Igår så tog det ju stopp en bit ner i den hårda bottnen. 

Jag skrapade under förra veckan ihop 11,50 timmars träning och 195 kilometer (endast stakning, då det var stakvecka). Av dessa 11,50 timmar så var 2,55 timmar i intervall- eller tävlingsintensitet, inte illa pinkat! Denna veckan så väntar det två styrkepass och en vända till Romme, mer har jag inte bestämt. Dessa två styrkepass blir de sista av det lite mer tuffare slaget, vilket jag varit inne på tidigare, efter dessa så väntar det lite lättare pass av det slaget. Det första av dessa styrkepass blir lite senare idag!

Inga kommentarer: