fredag, oktober 05, 2018

Morgonjogg och andra bestyr


Packade ner Alfons i väskan och drog till jobbet för att avverka veckans sista arbetsdag. Skämt åsido. 

Denna fredag började med att jag på fastande mage cyklade till jobbet och sedan sprang med ett gäng killar på skid- och orienteringsprofilen. Dagens uppgift var att vi skulle plocka ner orienteringskontroller för skolan och vi delade in oss i grupper. Jag sprang bara med en grupp, vad gäller orientering så är jag inte speciellt bra, knappt att jag klarade det när jag själv gick i skolan, skulle jag lägga manken till nu så tror jag väl att jag skulle kunna ta mig runt en enklare bana på högstadienivå, mer än så är det inte. Det är roligt att ha hand om profilen här på skolan, synd att det bara är en dag i veckan och på fredagar, men men, bättre än inget. Jag fick ihop en timmes lätt jogg. Det får räcka för idag, känner mig lite småsliten och sov rätt dåligt inatt. 

Nu har ju Alfons börjat sova lite bättre på nätterna, men då har jag istället svårt att slappna av. Ligger och väntar på att han ska börja gnälla. Men det lär väl ge sig med tiden. Att sova ensam varannan natt är ju i alla fall helt okej, då hinner man inte bli helt förstörd. 

Kvar på dagens agenda står en kort promenad under min halvtimmesrast, jobba några timmar, cykla hem och sedan promenera till affären för att inhandla ingredienser till dagens middag. 

Trevlig fredag på er!

Inga kommentarer: