söndag, oktober 28, 2018

Nöjd med insatsen!Bild från Lager 157-sändningen på Facebook, har inte hittat någon på mig än

Tävlingspremiären avklarad och det gick faktiskt riktigt bra! Eller vad är bra då? Jag tyckte i alla fall att jag hade bra kropp, återhämtade mig bra trots dödsöppning och jag hade hyfsat bra fart. Tekniken kändes lite sisådär, men det var en svår bana (för mig) att åka tekniskt bra. Kurvor och branta backar. Lägg där till en massa folk och väldigt lös snö. 

Jag stod lite för långt bak i starten, plockade platser och hängde med hyfsat några varv. Åkte med många kingar och tyckte inte att jag behövde förta mig alldeles för att gå med. Blev trött stundtals, men tyckte jag återhämtade mig snabbt. Hade lite otur några gånger med placeringar och tappade viktiga meter här och var, vilket gjorde att jag tappade folk någon gång. Jag får sticka ut hakan lite och säga att jag inte direkt blev ifrånkörd för att jag var trött, det var en skön känsla såhär i efterhand. Jag tycker att jag fick de svar jag behövde och en klar förbättring mot förra året vid denna tidpunkt. Då låg jag visserligen med en luxerad axel, men i alla fall. 

Jag vet inte vilken plats jag kom på, kanske 12-15 ungefär, men det var riktigt många bra med och jag är nöjd. Jag är inte helt borta i alla fall och jag fick ett kvitto på att min träning fungerar bra i mina mått mätt, kul! Dessutom så blev jag inte varvad av Anton Karlsson som vann, utan jag höll precis undan. Så cirka 2,30 efter segraren då. 

Siffror:
6 kommentarer:

Anonym sa...

Starkt kört Adam ! 💪🏽

Adam Steen sa...

Tack!

Anonym sa...

Anton Karlsson är ju likblek brevid dig!

Adam Steen sa...

Han är väl rädd för mig ;)

Johan Berg sa...

Riktigt stark åkning!

Adam Steen sa...

Tack :)