lördag, oktober 13, 2018

Nytt försök på "Beat the mountain"


Förra året så startade jag "Beat the mountain" också. Blev ganska tidigt ifrånsprungen av den slutliga vinnaren Simon Andersson, men låg på en klar andraplats. Jag hann springa ungefär nio kilometer och avverka ett antal hinder. Men det tog tvärstopp när jag skulle ge mig an hindret på bilden ovan: krypa under bilen. Det kanske inte låter så farligt, men jag måste haft en maximal otur. Jag kastade mig under med armarna framåt och i samma rörelse som jag landade så måste jag ha gjort någon böjning på armarna, samtidigt som det var trångt och jag var tvungen att hålla mig nedåt/under bilen. Det resulterade att jag blev kvar där under bilen med en axel ur led, blev tvungen att ropa på Amanda så att hon fick dra ut mig och sedan fick jag vänta där jag ligger på bilden i en väldigt lång stund innan ambulansen hämtade mig. Jag fick morfin, åkte sedan in till akuten där dom rätade tillbaka axeln. Det var inte en kul dag.. 

Förhoppningsvis så går det bättre idag. Jag ska ge det ett försök i alla fall. Jag och Amanda ska tävla för "KaQ Racing Team", starten går klockan 10,30. Det ska bli kul. 

Vi hörs senare! 

Inga kommentarer: