torsdag, oktober 04, 2018

Nytvättade färdmedel, sushi och tvättstugan klar (igen)


Kamrater kamrater, hej och hå!

Igår var det en härlig vilodag, men det hanns ju med mycket likväl, eller kanske just på grund av det. Under skoltiden så var vi till KFUM-hallen på någon form av friluftsdag, det innebar 2 x 3,5 kilometer promenad på arbetstid, smooth! Dessutom så fick jag ju som vanligt in mina 2 x 5,5 kilometer cykel till och från jobb. 

På hemvägen från jobbet så stannade jag till på Willys och ”handlade” en kanel som jag fått gratis i ett erbjudande, på grund av att det idag är kanelbullens dag. Snyggt. 

Väl hemma så packade vi släpvagnen som vi har haft på lån av pappa full med skräp och begav oss till tippen för att slänga en massa skit från renoveringen av tvättstugan. Vi stannade till hos Amandas föräldrar och tog med oss Automover-gräsklipparen som vi delar med dom. Vi tänkte ge gräset en sista klippning innan vintern. 

Efter att jag startat gräsklipparen så drog jag igång det viktigaste projektet för dagen: tvättning och vaxning av Benzen + pendlingscykeln. Skönt att få dom rena, då kan jag få lite andrum. 

När jag gjort några timmar på mina färdmedel så var det dags för dusch och sedan en väldigt god samt för mig helt ny middag:


Amanda hade lagat sushi, och jag har aldrig ätit det tidigare (hör och häpna). Det var fantastiskt gott och nu har vi nog fått en ny rätt till vårt ganska smala middags-bibliotek. 

Mätta och belåtna så gick vi ner i källaren och satte upp den gamla tvättmaskinen på den nya, samt fixade iordning tvättstugan för andra gången. Det blev rätt bra:


Idag så var det frost och någon minusgrad ute. Känns spännande att jag ska köra stakintervaller i eftermiddag, men då är nog frosten utbytt mot regn enligt prognosen. Kul. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! För några månader sen sa du att du hade runt 25 000 kr i aktier och igår sa du att du hade över 500 000 kr? Vad är sanningen egentligen?

Adam Steen sa...

Jag har inte sagt någonting om 500k. Sa bara att man kunde handla aktier för upp till 50k till 0,0% ränta, OM man hade minst 500K i värdepapper som inkluderas i superlånet på Avanza. Vad jag har och inte har är väl min ensak, men det är inte många kronor :)