onsdag, oktober 17, 2018

Party-Packalotan


Mega-mannen Alfons. Vi har ett otal antal namn på honom som vi varierar. Det kan vara Palotan, Packalotan, Kanon-killen, Party-mannen, Party-packalotan och så vidare. Kärt barn har många namn sägs det ju och så är det nog. Även om han inatt inte upplevdes som ett kärt barn till 100% när han låg och smågnällde mest hela tiden. Han har ju inte ätit speciellt bra de senaste dagarna, så nu ska vi försöka låta bli att ge honom ersättning (både på nätter och dagar). Får se om det hjälper att han äter mer mat på dagarna och sedan lär sig sova under nätterna. 

Jag låg och funderade inatt och var på ett väldigt dåligt humör på grund av den uteblivna sömnen. Men nu när jag vaknat till något så har det lagt sig, jag har liksom fått ett filter så här på äldre dagar. Kanske har jag blivit vuxen? Tveksamt. 

Är rätt sliten idag, dels på grund av sömnen, men också på grund av bra pass på slutet. Vi lägger en planerad vilodag idag och hämtar hem de senaste dagarnas träningar. 

Dagens höjdpunkt blir rapporterna från Q3 i mina två största innehav: Investor och Castellum. Hoppas på bra siffror och en fin rekyl i OMXS30 nu!

Inga kommentarer: