torsdag, oktober 25, 2018

SLÄPP ALLT!!


Släpp allt! Lägg ut på internet, fota termometrar, uppdatera alla sociala medier. Det snöar nämligen! Eller gjorde, kanske, lite, med lite vilja. Det föll några flingor i nollgradigt väder, så det kanske inte blir något snökaoz. Nu hör ju dock jag till en av få skidåkare som ogillar snö och snöande. Eller egentligen kanske inte, men just såhär i början är det jobbigt. När man väl är inne i vintern och temperaturen håller sig kring 3-8 minusgrader så gillar jag vinter, inte annars. Så jag kanske inte skiljer mig nämnvärt mot alla. 

Igår efter jobbet så tog grabbarna i familjen en promenad, vi hade tjejfritt så att säga, men sådana sägningar kan ju vara oerhört känsliga att svänga sig med i tider som dessa. Mamman i huset var ute på en löptur i skogen till Bjusan och tillbaka. Vilken utveckling hon gjort på konditionsplanet alltså, kul att se! Jag har inte varit pådrivande det minsta där, bara stöttat och försökt komma med lite råd. Även om hon kanske inte alltid (läs; aldrig) vill lyssna på råden. 

Efter jobbet så ska jag försöka bryta mig fram på cykeln utan dubbdäck igenom snökaozet, sedan så är tanken att jag ska köra stakintervaller. Ja, på rullskidor såklart, snön är inte här på riktigt än. Men till helgen så blir det nog lite skidåkning. 

Inga kommentarer: