söndag, oktober 07, 2018

Smyganmält Amanda till Beat The Mountain


Jag tror inte jag nämnt det, men jag gjorde en favorit i repris här i veckan. Ni minns kanske i somras när jag tävlade i en liten löptävling vid sommarstugan? Då smyganmälde jag Amanda, samtidigt som jag anmälde mig själv. Hon blev sjukt nervös då, men det hela gick ju bra. I fredags var det dags igen, jag ska ju springa Beat The Mountain på lördag för KaQ racing team. Johan Sonesson som håller i trådarna frågade mig om inte Amanda också ville springa. Efter att Amanda velat fram och tillbaka så anmälde jag henne utan hennes vetskap. Elakt kanske, men jag tror faktiskt hon vill springa. Nu är hon dock väldigt nervös och vill ha full koll på tävlingen, banan och så vidare. Igår kväll så drog vi bort till tävlingsplatsen vid Nybroberget, så hon fick insupa stämningen. Jag tror det kommer gå bra faktiskt! 

Inatt sov Alfons väldigt bra faktiskt, jag tog upp honom i sängen till mig klockan 06, och sedan sov han ända till klockan 08, fantastiskt! Den lille mannen har börjat gå några få steg här och där, dessutom börjar han säga ”Lampa”, ”Mamma” och ”Pappa”. Skoj!

Jag är ett stort fan av Team Ingebrigtsen och följer deras serie. Det är så bra att jag får rysningar! Nu har jag bara ett avsnitt kvar av säsong 2, hoppas verkligen att det blir flera säsonger. Men jag förstår inte varför ni ska dra upp detta hela tiden. Ja, vadå då, jag kommenterade på Filip Ingebrigtsens Instagram och han gillade min kommentar. Vad är det med det då? Är väl inget att skryta om så? Blir ju bara tjatigt:

Nu ska jag äta frukost och sedan blir det gym + spurter!

Inga kommentarer: