tisdag, oktober 23, 2018

Tisdagsförmiddag


Såhär kan en förmiddagspromenad se ut. Vi börjar med att gå en kort sväng upp emot Bjusan så att Boss får springa av sig. Därefter lämnar vi honom hemma och fortsätter vår promenad. Vi ska först till Hemköp för att handla lax till bra pris, sedan går vi vidare till Willys för att kompletteringshandla lite inför kvällens middag. 

Amanda börjar senare idag, så båda hinner träna, vilket är perfekt. Efter vår promenad så är det min tur att dra iväg och idag väntar ett rätt så lugnt stakpass på 2-2,5 timmar. Tanken med dagens pass är återhämtning. För att krydda till det hela så fastar jag till middagen, vilket ger mig en liten boost i fettförbränningen. 

Någon dag snart så måste jag byta till vinterdäck på Benzen också, får se när jag har ork till det, däcken är i Falun nämligen. På tal om andra tråkigheter så känns börsen rätt sur också. Men jag ligger lång och försöker att inte bry mig nämnvärt. Det är lätt att ryckas med i flockbeteendet när alla ska ut samtidigt och det blir trångt i utgångarna då. På sikt så går börsen upp igen, det är jag övertygad om, trots att det känns lite kärvt med nedgångar på femsiffriga belopp under en dag. 

Hörs senare kamrater!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag handlar litegranna men tror du har bättre koll; Ska man passa på att handla nu eller?

Adam Steen sa...

Kul! :) Det är frågan alltså. Enda svaret jag kan ge är att om du har en sparhorisont på över fem år så ska du handla , annars inte