onsdag, oktober 10, 2018

Viktkoll och vad ska jag göra när jag blir stor?


Några bilder från de senaste dagarna

Tjena gänget!

Vilodag och jobbdag idag, hamsterhjulet. Skönt att få vila i alla fall och skönt med en sömn på nästan åtta timmar inatt. Efter gårdagens fasta så vägde jag in 70,4 kilo, det var glädjande. Försöker ju äta nyttigare fortsatt med bland annat så lite socker som möjligt, inte helt strikt, men ändå i princip inget godis, fikabröd, glass eller annat alls. Dessutom så försöker jag hålla igång vardagsmotionen så gott jag kan, med promenader och så vidare. Jag tänker att jag kan kompensera de få timmarna träning med en något lättare kropp, det funkar i löpning åtminstone. Önskar att jag hade detta drivet när det kommer till träning när jag var i åldrarna 23-30 ungefär, när jag jobbade mindre och i princip bara hade träningen. Men det är inte mycket att göra åt nu, jag får göra det bästa av situationen nu och framåt bara. 

Jag funderar mycket på vad jag ska göra ”när jag blir stor”. Det blir lätt spretigt. Jag är inte redo att jobba heltid än känner jag, träningen är så pass viktig än för mig. Men jag är sugen på ett jobb med mer betalt för att jag ska kunna handla mer aktier. Annars försöker jag kämpa på med så låga kostnader jag kan och spara undan så mycket det går. Visst det går ju runt på detta jobbet, men inte mer. Det är ju ett ganska lätt och roligt jobb, men jag blir lätt uttråkad har jag märkt nu på slutet. Skulle behöva något lite mer utmanande rent psykiskt. Jag funderar hur jag ska göra, om jag ska plugga (Yrkeshögskola? Vanlig högskola?, försöka hitta ett annat jobb ändå, dra igång någon form av skidskolor för företag etc, bli återförsäljare av något? Och så vidare. Hur gör man? 

Det har ju varit blodbad på börsen några dagar nu också, jag har handlat lite på kredit i Swedbank, Castellum och Insustrivärden. Får se hur det går med dessa affärer, men jag är långsiktig i mitt sparande och jobbar vidare. 

Inga kommentarer: