torsdag, november 01, 2018

33 kilometer stakning på Lugnet
Dagens första pass blev som bekant skidåkning på Lugnet. Kul att få lite skidmil i kroppen och kul att träffa alla skid- och Faluprofiler. På bilderna ovan så åker jag med Falun Borlänge SK:s Italienare Gilberto Panisi, trevlig och duktig grabb det! 

Det var rätt så lättfört i det klassiska spåret idag och spåren samt svafästet var rätt så hårt. Trots någon plusgrad. Det var så bra att man nästan kunde tro att man befann sig i Östersund eller Borås. Men när det varken regnade eller blåste så insåg jag ganska snabbt att så inte var fallet. 

På de två timmar jag åkte så öppnade jag vätskebältet två gånger och drack några munnar vatten. Jag fick ihop 33,4 kilometer och 590 höjdmeter. Snittpulsen landade på 111. 

Nu väntar omelett till lunch, sedan en promenad till kupolen. I eftermiddag ska jag som sagt träna löpning med Simon Andersson.

2 kommentarer:

Erik W sa...

Det regnar aldrig i Borås.

Adam Steen sa...

*alltid