fredag, november 23, 2018

75 minuter rullskidor i tio minus


Att jag inte är frisk har väl knappast undgått någon och idag fick vi/jag åter bevis på att så är fallet. Jag tror aldrig att jag har åkt rullskidor i denna kyla förr, omkring eller strax under nollan är nog det kallaste jag åkt i förut. Idag bjöds jag på tio minusgrader när jag begav mig ut i mörkret. På näsan så hade jag ett par nya Oakley Radar EV med Prizm low light-linsen, den verkar minst sagt lovande. Speciellt i detta landet där solen aldrig lyser. 

Jag frös om både händer och fötter när jag sakta men säkert stakade mig framåt på mina Elpex-fyror. Det blev 75 minuter och 17 kilometer, inget mördartempo med andra ord. Men jag tänker att det kan vara bra at försöka klämma in lite mer träning och mängd såhär innan säsongen så gott jag kan och har lust till. Sen när väl säsongen är här så blir det inga sådana här dåraktiga dubbelpass, tror jag inte i alla fall. Förhoppningsvis var detta ett av mina sista rullskidpass för året, kanske det allra sista. Jag hoppas dom fortsätter spruta snö i Bergebo och att det inom en snar framtid är åkbart där!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Får du glasögonen, eller köper du till ordinarie pris?

Adam Steen sa...

Hej. Köper.. Det enda jag får är stavar och rullskidor.