onsdag, november 21, 2018

Bohagstjänst


Tjenare alla läsare.

Det finns ju roliga tillfällen i livet och så finns det mindre roliga tillfällen. Ett mindre roligt tillfälle kan ju vara om någon i ens närhet går bort. Det är ju tyvärr den vägen vi alla ska vandra och något ingen hittills har kommit ifrån. Vid sådana tillfällen så kan det ju vara oerhört tungt och kämpigt för närstående. Inte bara att ta hand om sorgen och själva sorgearbetet. Det är ju även mycket att rådda i kring dödsbo, begravning, bouppteckning, gravstenar och annat. 

För att slippa tänka på åtminstone en av de delarna så finns det bland annat en firma som köper ditt dödsbo i Skåne som heter Bohagstjänst. Anlitar du dom så får du hjälp med allt som har med ditt dödsbo att göra och företaget har över 30 års erfarenhet i branschen så dom är ju mer än erfarna. Dom levererar helhetslösningar vilket innebär allt ifrån värderingar, rådgivning, tömning + städning och försäljning av dödsboet. Ganska smidigt när man har fullt upp med annat och kanske inte förmår sig själv varken fysiskt eller psykiskt att ta tag i sådana bitar.  

En sak som kan vara problematiskt vid dödsfall är att eventuella tvister kan uppstå mellan efterlevande om vem som ska ärva vad och vad det är värt. Då kan det vara bättre att sälja dödsboet till ett företag och sedan dela på summan. 

Så kolla gärna in Bohagstjänst och deras erbjudanden.

Inga kommentarer: