tisdag, november 06, 2018

Bråda dagar


Såhär lugnt och städat som jag vill ge sken av från bilden ovan är det sällan på våra promenader. Åtminstone inte till en början. Först är det ett helt företag att byta blöjor och klä på Alfons med allting han ska ha på sig. Han har (inte så) lite spring i benen och vägrar ligga still på skötbordet. Efter att Alfons sitter i vagnen så ska jag försöka baxa ut den genom dörren och därefter få på selen på Boss. Väl ute så drar han i kopplet så att hela vagnen håller på välta. Allt medan jag har fullt upp med att starta promenaden på Apple Watchen och någon lämplig ljudbok eller podcast att lyssna på. Vi brukar gå upp på grusvägen mot Bjusan. Där brukar jag släppa Boss så han får springa av sig lite, efter en stund så brukar han lugna sig och Alfons brukar somna. Idag blev det fem kilometers promenad med hela konkarongen först, sedan lämnade jag av Boss hemma, medan jag och Alfons fortsatte till Willys för att handla. Totalt nio kilometer fick vi ihop. 

Nu är jag hemma och försöker mata Alfons. Han har ätit dåligt några dagar nu igen, så det gäller att försöka hitta något som han gillar. Oftast blir det havregryn med grädde, blåbär och hallon som går bäst. För min del så blir det fasta till middagen efter min träning som ska genomföras efter att Amanda slutat jobbet vid klockan 17. Bråda dagar alltså! 

Precis nu så kom posten, det visade sig att jag har två paket att hämta ut: ett från Watt och ett med Axa-kläder, spännande! Bara att dra igång ett nytt företag med att klä Alfons, men denna gång tar vi nog cykelvagnen till affären! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, Boss ser alltid djupt deprimerad ut på alla bilder. Hela världens plågor ser ut att vila på hans bastanta axelparti...

Adam Steen sa...

Ja, stackaren tvingas ju umgås med mig dagligen