lördag, november 17, 2018

Buda hem ett par skidor från Simon Andersson


Tjena!

Jag såg just på twitter att Roberto Vacchi auktionerar ut ett par Madshus-skidor som Simon Andersson åkt världscup med, inte illa det ju. Så är du sugen på ett par Madshus (ja det finns faktiskt folk som är det) så klicka dig in här och buda. 

Snällt av Simon att göra en sådan sak. En annan har ju fullt upp med att få vardagen att gå runt och tvingas mer eller mindre att auktionera ut mig själv för att få råd med brödfödan. Men jag kan ju dela detta inlägg och få någon form av påfyllning på karmakontot. 

Nu har jag nervös-gått på toan fyra gånger och ska strax bege mig till Romme för att köra löpning med stavar där, kämpa!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du som har koll på Simon, längd och vikt?

Adam Steen sa...

185-187 ca och 65-68 kg cirka

Simon sa...

Jag väger faktiskt in på närmare 70kg nu för tiden, men skidorna funkar garanterat om man är tyngre också

Adam Steen sa...

Ajdå. Jag som försökte vara snäll

Anonym sa...

Vad gick skidorna för? Missade aktionen och hittar inget slutpris.

Adam Steen sa...

Typiskt. Bra fråga. Senaste bud jag såg var 4000 kronor