torsdag, november 15, 2018

Den glade morgonpendlaren, utdelning från mitt största innehav och slut med snus


Har börjat använda mina klädesplagg som är mer avsedda för äventyr till och på jobbet nu, väldigt skön passform och perfekt när jag cyklar. Idag blev det jacka och byxor från Arukimasu

Jag säger det återigen att lite extra vardagsmotion är bra. Speciellt i min situation med begränsad tid till träning. Jag försöker ju gå lite extra varje dag, ständigt ta trappor och sedan alltid cykel till jobbet. Det låter kanske töntigt och givetvis inget som jag ens funderat på att skriva upp i träningsdagboken. Men det ger mig en liten pulshöjare och lite extra brända kalorier.

Det var skönt med en vilodag igår och det känns minst lika skönt med en ytterligare idag. Jag försöker att bara slappna av och inte fundera på träningen, mest för att få återhämtning mentalt. Jag hade en bra sömn denna natt med nästan nio timmar och pulsen var inatt som lägst 31, det tar sig. Snart kanske den är nere på noll och vänder?! 

Benen och lite i övriga kroppen värker fortsatt från måndagens styrka, men det känns något mindre idag. Så imorgon är jag åter redo för träning igen, då väntar det två korta pass. 

Vad händer mer idag då tro? Utdelning från mitt största innehav Investor idag, frågan är om jag handlar nya där, eller i något annat bolag. Det är väldigt volatilt på börsen nu, många oroliga själar där ute, många som säljer av för att ligga mer likvida. Men jag behåller och köper på mig mer vid eventuell inkomst. Jag kommer ligga lång och inte bry mig i börsens svängningar. Inget nytt under solen alltså. 

Avslutningsvis, jag har snusat i nästan tio års tid. Slutade inför förra sommaren och höll upp nästan i ett års tid till i somras när jag började igen, dumt nog. Men nu har jag åter igen slutat och hållit uppe i åtta dagar. Det är lite småkämpigt stundtals, men jag håller i. Jag smaskar i mig minst en tuggummi-påse per dag. Undrar om detta uppbrott kan ha gjort mitt dåliga humör än sämre tro?! 

4 kommentarer:

Johan Berg sa...

Det dåliga humöret beror inte på C och L då? ;) De är ju orsaken till de flestas dåliga humör nuförtiden verkar det som...

Adam Steen sa...

Jag har medvetet valt att inte följa den där soppan för fem öre. Just för att skärma av en anledning till dåligt humör :)

Johan Berg sa...

Klokt!

Adam Steen sa...

Ja, ibland får man till det ;)