torsdag, november 22, 2018

Den store och numer åter fete fobikern


Den här lilla mini-mannen har inatt sovit i princip hela natten utan gnäll eller skrik. Superskönt kan jag lova. Klockan 05,50 vaknade jag av att han gnydde lite lätt, då gick jag först upp för att pinka och sedan tog jag honom till min säng där han somnade om igen. Överraskande nog så sov han vidare efter att mitt alarm ringt och jag gått upp. 

Igår kväll efter att jag lagt mig så kollade jag av lite nyheter och såg då att flera personer oberoende av varandra sett en 2-3 meter lång gul orm i närheten av där vi bor. Jag är 34 år gammal och tvingades stänga fönstret (sover nästan alltid med öppet fönster, trots vinterkyla), samt vika in täcket under mig, så att inte ormen skulle komma in och bita mig. Ni hör ju hur jävla psyk jag är. Trodde att jag skulle ha svårt att somna, samt drömma mardrömmar om ormar, men jag klarade mig bra i natt gudskelov. 

Det blev en skön vilodag igår med 3 + 6 kilometers promenad, samt cykel till och från skolan. När jag efter den andra promenaden innan middagen ställde mig på vågen så visade den 75 feta äckliga kilon, hela min värld rasade samman. Jag har ju skött mig nu igen några dagar, förutom att det blir rätt stora portioner för att jag är hungrig och känner att jag vill äta. Antingen är jag fet lite i efterhand på grund av mycket mölande i helgen, eller så är det för att jag lagt på mig lite extra på grund av snus-slutet (är det fallet så tänker jag fan börja igen), det kan även bero på vätskenivån i kroppen. Jag försöker kämpa på och hela tiden jobba med mantrat: gör bra val. Det ska nog gå bra, vikten är inte allt, men jag känner mig allmänt värdelös när vikten inte ligger på 70-72.. 

Kallt som skräcken att cykla till jobbet idag, minus 6 grader var det. Skönt och uppfriskande. Efter jobbet idag så väntar det ett skierg-intervallpass, tanken är att jag springer dit och hem. Blir nog bra!

Inga kommentarer: