torsdag, november 01, 2018

Gör bra val


Fyra ägg och en avokado, spela freestyle med fräck musik! (Dagens frukost)

Tjena!

Idag blir det två träningspass faktiskt. Nu snart ska jag till Falun och Lugnet för att staka en vända på den sparade snön. I eftermiddag så kommer Simon Andersson hit och ska springa en sväng med mig. Inte ofta det blir två pass längre, men ibland så. 

Jag brukar ju som bekant inte äta så mycket socker, godis och annat numera. Men ibland så kan det väl bli lite i samband med bjudningar, barnkalas och liknande. Direkt så blir jag då orolig att jag ska bli fet och tvingar mig själv till att ta en halvdags fasta, eliknande. Konstigt egentligen med tanke på att jag förr åt godis näst intill varje dag. För att hjälpa mig själv på traven så har jag i mitt huvud uppfunnit ett mantra eller ett tänk där jag säger: ”Gör bra val”. Det hjälper mig att blicka framåt, istället för att oroa mig bakåt vad jag ätit eller missat i träning och så vidare. Varje dag ställs man ju inför hundratals val, kanske tusentals och då tycker jag det känns bra att försöka påminna mig själv om att göra bra val. Det kan ju handla om allt ifrån just kosten till träning och även annat. En liten morgontanke jag ville dela med mig av bara. 

Hörs senare. Inga kommentarer: