fredag, november 02, 2018

Halloween-väder


Tjena alla glada!

Riktigt pissväder ute idag och en riktigt jobbig natt med Alfons i tortyrkammaren dessförinnan. Men konstigt nog så är jag vid förhållandevis gott mod ändå, skönt så långt. Vädret ute kan ju närmast beskrivas som ett riktigt halloween-väder med dimma, några plusgrader och ett tätt regnande. Jag tycker hela den här högtiden kring halloween och alla helgons dag är förvirrande, när är ens halloween? Det är nog kanske bara för att det inte riktigt hade infunnit sig någon sådan högtid när jag var ett barn, därför har jag aldrig noterad den nämnvärt.  

Jag har just varit ute på en promenad på sex kilometer med Alfons i barnvagnen och Boss i koppel. Amanda är på gymet och jag inväntar min tur att träna. På schemat står ett lugnt klassiskt pass i tre timmar. Tanken är att träna på fastande mage, då vi senare idag ska ha ett litet halloween-kalas med min familj, samt min brors son, det blir kul!

Inga kommentarer: