onsdag, november 21, 2018

Jag är en Fello


Fello har inte bara ett grymt mobilabonnemang, deras isskrapor levererar också grymt bra! Skämt åsido så har jag nu haft Fello i nästan tre månader och jag har bara bra att säga om dom. Det är exempelvis sjukt skönt att ha mottagning överallt där jag befinner mig, även långt ute i skogen på löppass. Tidigare var det inte sällsynt med ”ingen service”. Det enda som möjligen kan vara en mindre positiv sak för vissa eventuella kunder är att du inte kan köpa mobil via Fello, utan du lär skaffa den på annat sätt, exempelvis utan abonnemang. Det känns ju lite dyrt just i köptillfället, men sedan är det skönt att ha den betald och klar. Förutom det så är jag väldigt nöjd med Fello som använder sig av Telias nät, men med bättre pris. Du kan även spara din oanvända surf till kommande månad(er). Jag har även bara bra erfarenheter vid kontakt med deras kundtjänst/kundservice, dom är tillgängliga via telefon, chatt och mail. Känslan är att dom verkligen värnar om sina Fellos, vilket känns tryggt och bra! Om du klickar här och skaffar Fello så får du halva priset i fyra månader! 

Det har börjat blivit lite kallare ute nu känner jag, kanske är vintern på ingång ändå?! Igår så höll jag på att frysa fingrarna av mig den sista halvtimmen på skidpasset och rent allmänt så känns luften mer vintrig. Hoppas vi får minusgrader och att skidanläggningarna även i Borlänge såsom Bergebo är på tårna och börjar spruta snö. 

Idag är det jobb och vilodag som gäller, känns skönt som skräcken! 

Två bilder från gårdagen:
Medan jag tränade igår så var Alfons med min mamma på bad inne på Lugnet, perfekt kombo!

Inga kommentarer: