måndag, november 19, 2018

Kämpig promenad igår +ANNAT
Tjena! 

Efter gårdagens träningspass på Lugnet så åkte vi till Staberg för att äta lunch med Amandas släkt. Det var trevligt och gott. På hemvägen så stannade vi för att kompletteringshandla några varor och väl hemma tog vi en promenad hela familjen. Den promenaden skulle sedan visa sig gå till historien som en av de värsta. Vi gick totalt sex kilometer och halvvägs in så började Alfons protestera litegrann. Vi lät honom gå själv en stund för att se om det blev bättre, men han blev bara argare och argare. Så de sista två kilometrarna fick han sitta i bärselen, skrikandes nästan varje sekund. Det visade sig att han var väldigt hungrig när vi kom hem, trots att vi gav honom mat innan vi stack ut och även erbjöd honom under promenaden. Så kan det vara ibland. 

Amanda berättade i fredags att det fanns glass från Barebells på Coop för fem kronor styck, givetvis skulle jag överdriva:


40 stycken köpte jag och vi har snällt i oss en stor del. Så pass stor del att vi åter bestämt oss för att vi ska försöka svulla lite mindre nu fram till jul. Jag äter ju som en stor häst, speciellt kvällstid och det har resulterat i att jag gått upp 1-2 kilo den senaste tiden, det ska bort nu igen! Det har ju åtminstone inte varit godis och annat skit. Hungern/suget kan ha att göra med den avslutade snusningen också. 

Jag har funderat lite på min framtid kring min civila karriär. Tycker det är svårt alltså. Det är ju ett ganska roligt jobb som jag har nu och det är sköna arbetstider med typ 8-15 varje dag. Det dåliga är ju att jag knappt får lön. Tanken har ju varit att utbilda mig klart som ekonom, eller ta en yrkeshögskola på cirka ett år. Men jag har även funderat om det inte är möjligt att få något ekonomijobb och sedan jobba mig uppåt? Jag är ju gymnasieekonom och har även 136,5 högskolepoäng. Borde ju gå om jag har lite tur?! 

Nåja, nu är det en promenad till Willys för inhandling av kvällens tacos och i ftermiddag ska jag åka till Lugnet igen för att bränna av 60 minuter tröskelstak, det blir kul! 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Att öppna ett 🌮 hak skulle passa dig!!
Sen rullar du ut nyåret 2020/2021 och börjar jobba som badboll eller bowlingklot

Adam Steen sa...

Jag tycker du verkar lite kaxig

Anonym sa...

Skojar bara, tycker om dig Adam, kämpa på🤗

Adam Steen sa...

Tack :)

Anonym sa...

Säkert JÄTTEattraktiv på marknaden! Kör!!

Adam Steen sa...

Tönt.