måndag, november 26, 2018

Måndagskäbbel


Hejsan kära vänner!

Denna vecka har fått en flygande start med tio kilometers promenad med barnvagn och hund. En perfekt start på både dag och vecka! Vi har även hunnit med att handla tacos till kvällens middag, även det en grymt bra vana, om jag får säga det själv. I köttfärsen brukar vi blanda i en liten skvätt på cirka 10-20% med vegofärs och det är faktiskt rätt så gott, om nu någon tvivlar på det. 

Strax så kommer min mamma och passar Alfons en sväng, då ska jag bege mig till gymet för att köra ett styrkepass. Imorgon väntar den sjätte dagens träning i rad och sedan på onsdag väntar en efterlängtad vilodag. Slit och släp, bara att göra jobbet. Nu har jag min träning utstakad till nyår, eller fram till första långloppet ”Craft Ski Marathon” i början av januari, därefter så ska jag åter se över träningen och anpassa den mer efter tävlingarna, vilket troligen mestadels blir lite mindre och lugnare träning. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: