fredag, november 16, 2018

Pass 2: Klassiskt + TRX


Goder afton.

Det här med dubbelpass på fredagar börjar bli en (dålig?) vana nu. Nu är det väl varken långa, hårda eller tuffa pass att tala om, men ändå helt okej pass om man ser det till hela dagens ansträngning. Idag fick jag ju exempelvis ihop följande fysisk ansträngning:

- 5,5 kilometers cykling till jobbet
- 75 minuter löpning + ganska tunga lyft på gymet
- 3 kilometers promenad på min rast
- 5,5 kilometers cykling hem från jobbet
- 60 minuter klassiskt + TRX-styrka

Det andra passet för dagen blev ju som ovan nämnt 60 minuter klassiskt på mina Elpex-fyror, där åkt jag i Skräddarbacken för att få höjdmeter. Jag använde som vanligt min pannlampa och utan hjälm. Det är lite läskigt att åka rullskidor nu i mörkret med inte helt 100 upplyst vägbana, jag är lite rädd att ramla på grund av någon småsten som fastnar i hjulet eller så. Det brukar rassla till då och då under passens gång vilket ger en liten extra pulshöjare.

Fick en fin träningsdag med två kortare och lugnare distanspass, några lite tyngre lyft på gymet och en kvarts TRX. På TRX-passeet körde jag alla mina övningar ett set, för att underhålla även den styrkan.

Imorgon väntar det mördarpass i Romme igen!


Inga kommentarer: