onsdag, november 28, 2018

Skidspår i Bergebo!
Vi börjar inlägget med två bilder på mina favoriter. 

Jag läste igår på skidspår.se från två olika rapportörer som meddelade att det nu finns 400 (370) meters skidspår på stadion i Bergebo, hur mäktigt är inte det då?! Jag tänkte bege mig upp dit på min promenad under rasten, så jag får se hur det ser ut där uppe då, spännande! Kommer nog göra premiär där imorgon torsdag (skate faktiskt?!) och sedan blir det nog två pass till denna vecka. Nu är vintern här, känns rätt bra faktiskt. 

När jag cyklade till jobbet just så hade jag friska 14 minusgrader, det bet lite i kinderna bland annat. Jäklar vad mycket tyngre dubbdäcken rullar på cykeln, jag får verkligen bryta mig fram för att komma någonstans. Men det är ändå lite härligt på något sätt, att susa fram där på cykelbanan och slippa morgontrafiken bland bilarna. 

Vilodag på programmet idag, superskönt och välkommet. I eftermiddag efter jobbet ska vi till Alfons mormor och morfar för att äta ”Pitepalt”, det blir första gången för mig, spännande!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pitepalt är magiskt gott! Men frågan är om man kanske måste vara uppväxt med dom för att kunna avnjuta dom fullt ut...?

Adam Steen sa...

Kan tro det! Ja, så kan det vara :)