fredag, november 23, 2018

Snökanoner i Bergebo, 250 spänsthop, löpning och gym


Tjenixen!

Börjar fredagen min vana trogen att ta en kopp kaffe och en halvliter vatten med en tesked bikarbonat i. Därefter så cyklade jag till skolan, idag i elva minusgrader. Väl där så samlade jag ihop skidprofilgruppen och vi stack ut på ett löppass. Idag bjöds det på 75 minuter löpning, under löpningens gång kördes följande:

- 150 spänsthopp (50 jämfota-upphopp, 50 enbenshopp per ben)

- 100 mångsteg/diagonalsteg

- 2 minuter plankan + 10 armhävningar 

En lagom träning för eleverna och även mig. 

Som ni ser på bilderna ovan så har dom fått fart uppe i Bergebo! Tre snökanoner som matade på där uppe, två på stadion och en några hundra meter bort vid viadukten. Så jäkla grymt alltså!! Hoppas nu bara att vattnet räcker, att kylan håller i sig och att det kommer lite natursnö också. 

Efter löpningen så körde jag ett kortare pass på gymet här på skolan med ganska tunga lyft:

- Marklyft 3 x 3 @ 140 kilo
- Bänkpress 3 x 3 @ 82,5 kilo
- Lutande rodd 3 x 3 @ 70 kilo

Perfekt att få till såhär på fredagsmorgonen på fastande mage också! 

I eftermiddag ska jag åka en kortare tur rullskidor tänkte jag, spännande att se hur det ska gå.. 

Inga kommentarer: