torsdag, november 08, 2018

Sömntutorna


Två pigga frukostkillar. 

Igår natt så sov jag smått otroliga 9,10 timmar, men håll i er det kommer mera. Efter jobbet igår så var jag sjukt trött och rätt hungrig. Jag åt och jag tog det mestadels lugnt där hemma. Strax efter klockan 21 gick vi och lade oss. Jag hade också förmånen att sova med Alfons, så förhoppningarna till god sömn var inte speciellt höga. Men med bara några korta uppvaknanden under natten, flyttning till sängen klockan 06,30 och sömn vidare till 07,45 gav enligt min Apple Watch 9,48 timmars sömn. Galet, men välbehövligt. Har väl en del eftersläpande dålig sömn som ligger i hasorna. 

Idag så fick jag lite sovmorgon från jobbet då Amanda hade en läkartid på morgonen och jag passar Alfons under tiden. Skönt att ta det lite lugnare, det blir lätt mycket stressande annars. 

I eftermiddag efter jobbet så väntar det stakintervaller igen, är inte direkt sugen, men så länge jag slipper dimman och helst regnet så är det väl bara att bita ihop. 

Inga kommentarer: