fredag, november 30, 2018

Stakning på längre spår i Bergebo


Godkväll alla fredagsmys-firare!

Er favoritbloggare har just avklarat dagens andra pass. Jag räknade ut att jag varit i rörelse (cykel till och från jobb, promenad sju kilometer, löpning, gym och stakning) i 4,5 timmar idag, inte illa för en blötfet lipsill som undertecknad. Så det kanske inte är så konstigt att jag är lite hungrig ibland och tycker mig äta mycket, vanlig mat är väl oftast inte lika energität som lösgodis, fikabröd och annan himmelskt god "brödföda". 

Det andra träningspasset för dagen blev även det 75 minuter långt, denna gång stakning uppe i Bergebo på spåret som numer är 1,40 kilometer (visserligen åker man och vänder, men med lite mer kallgrader så har vi snart en fin slinga runt 1,5 kilometersspåret). På dessa 75 minuter så hann jag 18,2 kilometer i den blöta ganska tungförda blötsnön. Jag glömde nämna att jag på förmiddagen tillsammans med profilen sprang elva vändor uppför "slalombacken" vid Bergebo, så jag fick ihop 500 höjdmeter på de 10,4 kilometer jag sprang. Fint som skräcken!

Imorgon väntar det Romme alpin och lghufs-intervaller, troligen för sista gången i år!

Inga kommentarer: