tisdag, november 20, 2018

Tortyrkammaren


Sådana här glada miner var det inte inatt när tortyrkammaren verkligen gjorde skäl för sitt namn. Alfons måste haft ont i magen eller något för han skrek och gnällde om vartannat från klockan 22 när jag gick till sängs fram till närmare klockan 01 innan han kunde somna. Klockan 06 var det dags igen för skrik- och gnällfest.. Som tur är skulle Amanda upp tidigt, så jag fick en timmes sömn på morgonkvisten. 

Det har varit rätt kämpiga dagar på slutet tycker jag, Alfons har varit rätt gnällig. Jag känner att jag har ganska dåligt tålamod över allt gnällande och det är inte alls roligt. Just nu känner jag mig dessutom som en zombie och vet knappt hur jag ska ta mig igenom dagen. Tanken är att åka till Falun i eftermiddag för att träna igen också. Just nu känns det allt annat än lockande, men det är åtminstone bara ett lugnt pass på schemat. Två tröttingar

Inga kommentarer: