tisdag, november 06, 2018

Två timmar dimljus


pannlampans sken och på fastande mage så har jag just genomfört ett två timmar långt och väldigt oglamouröst stakpass. Det var ett regntungt Borlänge med en dimma så tjock att jag trots lampa knappt såg fem meter framför mig. Jag åkte mest och räknade ner tiden tills jag skulle bli klar och få sätta tänderna i middagen. Till slut blev jag dock klar och kunde bocka av ett ytterligare träningspass: två timmar på mina elpexfyror bak och treor fram. Ska bli oerhört skönt med vilodag imorgon! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag har ganska nyss börjat åka rullskidor. Jag är väldigt imponerad över hur du ger dig ut & tränar i alla väder. Du måste ha ett tjockt pannben 😊 En liten fråga bara. Hur fäste du en pannlampa på hjälmen? Eller åkte du utan hjälm? Jag har hittills bara åkt när det varit ljust, men eftersom det mörknar så tidigt måste jag köpa nån pannlampa som passar på hjälmen.

Adam Steen sa...

Hej. Kul att höra! Ja jag kanske har det på något sätt :) Nej jag kör utan hjälm när jag har lampa. Jag tror dock det finns lampor som passar på hjälm, men undrar hur bra de sitter när man stakar? Min förhoppning är att det inte blir så många pannlampspass på rullskidorna :)

Kör hårt!