lördag, december 01, 2018

15 månader och Romme idag!


Idag mina kära vänner så fyller vår guldklimp Alfons 15 månader. Det har varit 15 månader av högt och lågt, stundtals kämpigt men även mysigt. Även om det är tufft ibland så skulle jag inte kunna föreställa mig en vardag utan honom. Vi ser fram emot många härliga stunder framåt också. Stunder som kanske blir ännu roligare ju äldre han blir och ju mer han förstår. 

Förutom Alfons ”födelsedag” så är det ju även träning som står på programmet. Det blir elghufs-intervaller i Romme för fjärde och troligen sista gången denna höst/förvinter. Idag ser det ut som om jag får med mig sällskap i form av två härliga herrar också, kul. Hoppas det är möjligt att springa där, utan att tvingas pulsa i konstsnö. Det blir vi nog snart varse. 

Hörs senare!

Inga kommentarer: