tisdag, december 04, 2018

2,30 h av bland det värsta jag gjort


Tja. 

Detta pass kan ha gått till historien som ett av de värsta någonsin. Till en början gick det väl bra, men sedan när det i princip var nollgradigt och började toksnöa/regna så höll jag på att frysa ihjäl. Det blev dessutom så jävla tungfört i spåret att det högg bitvis, då hade jag ändå skateskidor och stakade. Så ni förstår ju. Dumt nog hade jag endast tights och inga långkalsonger, det blev rätt kyligt åt knän och lår när byxorna blev genomblöta. Tårna och händerna var inte heller speciellt varma. Dagens behållning från passet var den dryga timmen som jag åkte med Filip Danielsson  trevlig kille det! Hoppas han får ordning på ryggen snart, då tror jag att han kan åka fort. 

Jag vet inte hur många gånger jag tänkte avbryta passet idag, men det var ett antal fler gånger än tresiffrigt. Enda anledningen till att jag tvingade mig själv att staka klar de planerade 2,30 var att jag för ovanlighetens skull lagt en Watt Salty energy-bar i bilen till efter träningen. Vore det inte för den så hade jag knappast åkt hela passet. 

Träningen landade på exakt 2,30 timmar, 34,4 kilometer och 690 höjdmeter. Ska bli skönt med vilodag imorgon!

Inga kommentarer: