tisdag, december 18, 2018

30 impulser på VM i tungfört


Foto: David "Indianen" Holmström

Goder afton.

Så har jag åter lagt några varv runt konstsnöslingan på Lugnet i Falun. Det blev dock inte lika många varv som jag trodde innan, det då snön vräkte ner och gjorde föret galet tungt. Jag får vara glad att jag inte hade en femmil på under tre timmar, eller intervaller planerade idag, för du fick inte en meter gratis. 

Dagens pass blev ett lugnt stakpass på 2,15 timmar, med 30 impulser på 25 stavtag inlagda längs vägen. Jag körde impulserna i tre block om tio stycken vardera, idag körde jag två minuter mellan de tio impulserna per block, sedan hade jag lite längre vila mellan blocken. Ett helt okej upplägg. Passet varade i 2,15 timmar och jag kom endast 29,7 kilometer på den tiden. 

Nu är jag ganska sliten och trött, så det ska bli skönt med en vilodag imorgon! 

David Holmström lyckades fånga mig på film också, kanske någon som är sugen att kolla:


2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt, älskar Indianen😍

Adam Steen sa...

Förstår det :)