fredag, december 07, 2018

75 minuter stakning


God fredag kamrater. 

Jag började min dag med skidor uppe i Bergebo tillsammans med eleverna jag har hand om på profilen. Så detta blev första fredagen på länge där jag tog bilen till jobbet, vilket jag kommer fortsätta med nu när vi kommer köra skidträningar på fredagarna. Det är dock ett helvete att ta bilen på grund av alla väglusar och bussar som ständigt är i vägen. Dessutom så blir Benzen skitig direkt då dom ska envisas med att salta så fort det fallit en snöflinga. På tal om saker som gör mig galen. 

Passet idag blev en lugn historia, 75 minuter stakning i tungfört nysnö. Nu ska jag jobba och i eftermiddag blir det ingen mer träning då det är tävling i dagarna två i Älvdalen nu lördag och söndag. Något mindre träning rent mängdmässigt denna vecka, så jag ska försöka få till lite mer kommande vecka. 

Vi hörs!

Inga kommentarer: