söndag, december 23, 2018

Bilar och styling


Tjenare mina kära bloggläsare.

Ett område i livet som jag gillar men som många kanske inte vet är bilar och stylade bilar. Det är väl förvisso ingenting som jag pratar speciellt ofta om och det ska ju inte vara överdrivet stylade bilar. Utan dom ska hålla en "clean" nivå utan större utsvävningar. 

Mitt favoritmärke när det kommer till "vanliga" bilar är Mercedes Benz. Jag äger själv en C-klass från 2009 med AMG-paket. När det kommer till bilar i ett lite mer premium-segment så är det Porsche som är en stor favorit för mig och jag har sagt att jag någon gång i livet ska köpa en egen Porsche. 

När det kommer till styling är det som sagt stilrena och enkla enfärgade lackeringar, givetvis med xenonljus, men inte en massa andra diodlampor, utan som sagt stilrent. Har man inte xenon-ljus original på sin bil så är det nog det första jag skulle fixa till bilen och det kan man bland annat köpa online. Andra stylingprodukter hittar du ju bland annat på stylingwebben.se, vilket är en riktigt bra sida för det mesta inom styling till din bil!

Nu kanske det är försent för en julklapp, men som en nyårspresent eller annat kanske någon form av styling, eller stylingkit vara perfekt. Jag hade blivit glad för en sådan present åtminstone!

Inga kommentarer: