fredag, december 14, 2018

Dubbelpass idag!Det blir ingen bild från eftermiddagens träningspass. Istället bjuder jag på två bilder från min promenad under rasten på jobbet. Ganska mäktigt fenomen med tre solar som kallas halo, aldrig hört talas om det tidigare, eller sett det för den delen. Coolt och snyggt var det i alla fall!

Efter jobbet så bytte jag om och stack direkt upp till Bergebo för att staka i 1,15 timmar lugnt. Denna gång fick jag ihop 19 kilometer och 295 höjdmeter. Totalt på dagen blev det således 38,7 kilometer, 2,35 timmar och 585 höjdmeter. Lägg där till att jag fick till några tunga lyft på skolgymet också, så nu kan jag ta helg med gott samvete. Men med helg så menas det att jag kan sätta mig i soffan i två timmar i samband med middagen och se en film. Imorgon väntar nya strövtåg. 

Direkt efter träningen idag så åkte jag faktiskt till sosseaffären Coop(!), det för att jag skulle handla tonfisk på lösvikt som vi ska steka till middag nu strax. Det kommer bli gott!

Inga kommentarer: