tisdag, december 25, 2018

En fin julafton med ett ganska spännande paket..




Innan vi gick iväg på julfirandet igår så försökte vi ta några bilder med själutlösaren på mobilen, med blandade resultat. Ni fick se hur vi såg ut i alla fall.

Vi var hos Amandas släkt igår för julfirande, julmat, paketöppning och allt där till. Idag så ska vi till mina föräldrar för en ny omgång.. Det där med vikten får bli ett senare problem. Jag tänker att det kanske är bäst att bara köra på med livets galenskaper och så går det upp ena stunden och ner en annan. Att hålla på oroa sig för att bli fet är bara jobbigt. Jag har ju gjort jobbet rent träningsmässigt och det är ju det allra viktigaste. I samband med dagens julfirande hos mina föräldrar, eller strax innan det då, så ska vi testa ett gäng tävlingsskidor nere på Lugnet och jag ska försöka få till ett kortare skidpass i alla fall. Det får räcka så idag, även om jag känner mig helt okej i kroppen igen. Men dels så ska Amanda försöka hinna med ett pass och sen så måste jag ju försöka få till ett julfirande med familjen också. Vad vuxen jag låter...

Jag fick ett väldigt spännande paket av Amanda igår. Hon hade snackat upp det där paketet och pratat om det under några dagar så jag var lite nervös inför hela den där paketöppnargrejen. Det ska tilläggas att jag är rätt så höjdrädd, så jag hade mina misstankar om att det var någon form av fallskärmshoppning. Ni kan ju kolla på filmen hur det såg ut:


På lappen/hälsningen så hade Amanda skrivit: 
"God jul. Här ska du få hoppa för alla gånger du smyganmält mig på tävlingar. Nu får du sitta på potta, din lilla råtta!"
Det kommer bli minst sagt spännande denna tandemskärmflygning som kommer utspela sig i Åre. Men jag tror det kan vara en ganska så häftig upplevelse också. Tack för det!

Inga kommentarer: