torsdag, december 20, 2018

Ett stakpass bakom knuten


Ute och springer i ett vykort

Tjena mina kära läsare.

Nu har jag tagit lov, satan så skönt och välbehövligt. Den senaste tiden har jag känt mig sjukt stressad och varenda liten extragrej att göra har varit som ett berg att bestiga. Jag vet inte om det är för den senaste tidens dåliga sömn, eller om det är en kombination av allting i vardagen. Men jag har varit sjukt stressad, sliten, lättirriterad, grinig och allmänt trött. Hoppas detta lov kan få mig lite piggare igen. Tanken är att jag ska köra denna vecka och nästa med lite tuffare träning, sedan när väl långloppen börjar så kommer jag dra ner på intensiteten och köra mer lugnare pass för att helt enkelt kunna bli pigg till tävlingarna. Nu har jag ju dock varit så orolig över min vikt på slutet, att jag kommer gå upp så fort jag inte tränar hårt, men det borde ju inte vara något problem.. Det är som vanligt mitt huvud som spökar och spökerierna blir värre när jag är trött och sliten, som nu. 

Efter jobbet så bytte jag om till skidutrrustning, satte pannlampan på huvudet och joggade upp till elljusspåret i Skräddarbacken. Jag stakade lugnt i 90 minuter där uppe och joggade sedan hemåt igen. Totalt fick jag ihop 1,45 timmar, väldigt lugnt. Skönt att bara röra på kroppen lätt. Nu framöver väntar några tuffare dagar igen med träningstävling i Falun imorgon som första anhalt. Jag kämpar på!

Inga kommentarer: