måndag, december 24, 2018

God jul-gymmat


Efter att jag gått runt och ”ojat” mig under hela gårdagen och i tillägg till det ätit en massa godis så bestämde jag mig under kvällen för att låtsas som att de två senaste dagarna ej inträffat. Så idag hakade jag på mitt bestämda träningsprogram igen med löpning och gym. Jag klarade passet helt perfekt och hade inga dåliga känslor, skönt. 

Jag sprang till och från gymet, 25 minuter, samt 5,82 kilometer totalt. Perfekt tempo och grymt skönt att springa i minus 17 grader och solsken. När det är vinterväglag ute så springer jag i mina icebug  vilket ger ett riktigt bra grepp även på glansis. 

På gymet så körde jag följande:

- Komplexfemman två varv x 6 repetitioner, 20 kilo första varvet och 30 kilo andra varvet

A)Hang power clean (frivändningar från knäna): 10 x 40 kilo + 6 x 50 kilo + 4 x 60 kilo, därefter: 5 x 3, 67,5 kilo 

B) 3 varv med: 5 djupa knäböj @ 80 kilo (3 sekunder ned, 3 sekunder stopp i botten) - 5 upphopp på bänk - 6 chins L-sit (3 sekunder stopp på toppen)

C) 3 x 3 marklyft @ 142,5 kilo - 3 x 3 bänkpress @ 85 kilo - 3 x 3 lutande rodd @ 70 kilo

D) 3 varv med: 10 TRX-rodd - 10 ball slam, 12 kilo (”stakkast”) - 10 stycken ”biceps-hantelpress”, 10 kilo (tänk omvänd stakrörelse med hantlar från sidohängande upp på raka armar)

E) 5 varv med: 30 sekunder burpees (12 stycken) - 30 sekunder vila - 30 sekunder kettlebellsswing, 24 kilo (16 stycken) - 30 sekunder vila 

Hoppas ni hängde med i svängarna?! 

Det kändes bra när jah körde, nu efteråt är jag dock rätt så rejält stel och trött i musklerna. Hoppas det släpper snabbt. Tror inte det var något allvarligt med mig de senaste dagarna, var lite extra sliten bara!

God jul på er!

Inga kommentarer: